Fadderskap

(For innmelding - benytt skjemaet under teksten.)
 
Barnas Brobygger har et hjelpekorps bestående av rundt 2000 barn. En av deres hovedoppgaver er som mange vet - å ta seg daglig av hjemløse dyr.
 
Flere og flere barn ønsker å ta til seg en hund eller en katt fra gata, men familien har ikke råd til dette. Nå oppfordrer vi våre medlemmer og følgere, som elsker både barn og dyr til å hjelpe disse barna til å gi et gatedyr et hjem -  med godt kosthold og mye kjærlighet.
 
Det er også en kjennsgjerning at barn som får ivareta et dyr, både blir mer ansvarsbevisste, rolige og får bredere forståelse av nestekjærlighet.
 
Vi håper du også deler denne oppfatningen - og kunne tenke deg å bli fadder for en kombinasjon av ett dyr og barnet som gir det et hjem.
 
Vi har satt beløpet til 150,- kroner pr. mnd., noe vi har kalkulert med dagens kurs (0,60) vil holde til mat til dyret, samt en belønning til barnet - i form av en speideruniform. Barn som i hjelpekorpset gjør noe ekstra, bestreber seg for å kunne bli en av våre mange speidere. Å ta et fullstendig ansvar for et dyr, er noe vi anser som en slik oppnåelse.

Fadderskap - innmelding

Ved innsending av skjemaet, blir du registrert som fadder hos oss. Det månedlige beløpet (150,- kroner) kan betales via Bank, Vipps eller PayPal - se informasjon på denne siden. Dersom du ønsker skattefradrag, må du også fylle ut feltet for dette.

INNBETALING AV MÅNEDLIG FADDERSKAP

Du kan benytte vårt spesielle kontonummer i DnB:

1503 27 08282

Du kan vippse via PC:                    Du kan Vippse via Mobil:            Bruk QR Scanner på Mobil:

  
Når du vippser penger til oss, finnes det ingen mulighet å føre inn din e-post adresse. 
I og med at vi er pliktet til å sende deg en Årsoppgave, samt at vi også sender deg et årlig takkebrev, vennligst send inn denne informasjonen i skjemaet nedenfor.
 

For skattefradrag trenger vi ditt navn og personnummer.
For firma, oppgi org.nr.
Informasjonen kan du sende inn i skjemaet nedenfor.

Tusen takk for støtten!

 

Les mer om hjelpekorpsets arbeid for dyr her: