VINN REISE FOR 2 PERSONER TIL TYRKIA

Ja, du hører riktig!

På denne siden finner du informasjon om hvordan DU kan vinne:


EN REISE FOR 2 PERSONER TIL TYRKIA
Les informasjon og regler på denne siden. På de underliggende sidene kan du registrere deg eller andre som Støttemedlemmer og kjøpe lodd i det store Lotteriet.
Du bruker også disse sidene dersom du verver andre Støttemedlemmer eller selger Lodd.
 
 
VI TAKKER FOR DIN STØTTE OG ØNSKER DEG LYKKE TIL I TREKNINGEN!

VERVEKAMPANJE OG LOTTERI

Fra høsten 2021 til våren 2022 utfører Barnas Brobygger en stor Vervekampanje, for å få Støttemedlemmer til organisasjonen. Vervekampanjen knyttes opp mot et storstilt Lotteri.
Siste salgsdag for lotteriet er 31. august 2022 og er dermed også siste dag i Vervekampanjen.

Trekning av lotteriet gjøres kort tid etter 31. august 2022 - når alt er ferdig registrert i vår datasystem.
 
Hovedpremien er EN REISE FOR 2 TIL TYRKIA, les mer om dette under "Premiering".

Hvordan DU kan øke DINE vinnersjanser, kan du lese mer om i seksjonen "Regler og muligheter".

Premiering

Vi ønsker å gjøre denne Vervekampanjen og Lotteriet EKSTRA spennende ved å legge inn den følelsen barn har når de åpner en julekalender, eller voksne som skraper på et skrapelodd.
 
Hovedpremien kommer til syne litt etter litt. Vi bruker et barometer - vi velger å kalle det et KRONOMETER (basert på at vi samler inn kroner) - som du kan følge med på her på nettsiden. Hver uke sender vi oppdateringer til Facebook og Instagram. Andre sosiale media kommer til senere.
 
KRONOMETERET viser hvor mye som kommer inn av penger gjennom kampanjetiden. Dette befinner seg på høyre side her.
 
HOVEDPREMIEN i startfasen var: En tur-retur billett med SAS til Tyrkia.
15.12.2021 nådde vi 25.000,- kroner i kampanjen, og premien er :

Tur-retur Tyrkia med SAS, for TO personer.

Straks vi når 50.000,- kroner inn i denne kampanjen, endres hovedpremien til:
Tur-retur Tyrkia med SAS, for TO personer - med hotellopphold eller i leilighet for EN uke.
 
Vi røper ikke noe mer foreløpig, men husk at dess fortere kronometeret vårt øker, dess større vil hovedpremien ende som ved trekning - og flere trøstepremier vil også tilkomme!

Regler og muligheter (komplett oversikt)

De første som får kjennskap til Lotteriet og Vervekampanjen, er alle dere som følger oss på vår egen Facebook side – og på de sider vi selv deler innlegg på. Dette for at DERE skal ha en mulighet til å oppnå flere lodd. Vi vet at mange av dere er svært aktive når det gjelder å markedsføre Barnas Brobygger, og ved å gjøre dette gjennom denne kampanjen oppnår DERE større vinnersjanser.

Nysgjerrig nå? Følg med!

Barnas Brobygger har et behov for Støttemedlemmer. Et slikt medlemsskap baserer seg kun på økonomisk støtte, ikke på deltakelse på Årsmøter osv. Dette er svært komplisert med en stor medlemsmasse, når organisasjonen er spredd over to land.
Støttemedlemsskap koster 100,- kroner i året. Og i kampanjen dreier dette seg om år 2022. Om du synes det er en gunstig pris, kan du tegne støttemedlemsskap for flere år. Valget er ditt.

Når du tegner Støttemedlemsskap og betaler 100,- kroner, har du samtidig 10 lodd. Ingen får lodd eller loddnumre tilsendt, vårt datasystem trekker ut navnet på vinneren av REISE FOR 2 TIL TYRKIA.
Og du får selvfølgelig ekstra lodd for å tegne Støttemedlemsskap for flere år! 10 for hvert år ekstra.

Vi håper dette høres spennende ut, men det er mer……

Vi vet du har mange venner og bekjente, både på Facebook og utenfor. Kanskje du også er på andre sosiale media. Ønsker du økte sjanser i lotteriet, verv familie, venner og bekjente til å bli Støttemedlemmer. Du vil se på vår nettside hvordan du sikrer deg dine vervede personer.
For hver person du verver, som innbetaler 100,- kroner til oss, mottar både du og den du verver 10 lodd i dette lotteriet. Bra, hva?

Men det stopper ikke der!

Hvis du virkelig har lyst på REISEN for 2 TIL TYRKIA, kan du selvfølgelig også kjøpe tilleggslodd. Du kan sikkert gjette prisen…
Nettopp! 10,- kroner pr. lodd.
Og selvfølgelig gjør vi slik det er vanlig å gjøre i mange lotterier:
Ved kjøp av 10 lodd – får du to gratis i tillegg. Dette tilbudet skal alle loddkjøpere få, også når vi lanserer Lotteriet til en større masse. Følg med videre, nå blir det mer spennende….

Støttemedlemmene er spesielle for oss!

Om du allerede ER Støttemedlem når du kjøper lodd fra oss, får du ved kjøp av 10 lodd – hele 5 lodd ekstra!

Men tror du det stopper der?

Vi har et godt datasystem, som holder kontroll på alt det vi gjør. Straks systemet oppdager at DU har vervet 3 Støttemedlemmer, vil 5 nye lodd legges til DITT navn. Om du når 5 vervede Støttemedlemmer er knyttet til ditt navn, legges 5 nye lodd til.
Er du en av dem som tar helt av, skal du vite at for hver 3 nye Støttemedlemmer vervet av deg, tilkommer 5 lodd og for hver 5 nye, tilkommer 5 ekstra.

Forvirret nå?

Ikke se deg blind på antall lodd. Vårt system har kontroll på dette. Det eneste DU skal tenke på er:
1) Bli støttemedlem for ett eller flere år.
2) Om du liker å rekruttere – og vil hjelpe oss litt ekstra – bare start med å verve Støttemedlemmer.
3) Og om du ønsker enda flere vinnersjanser, kjøp det antall lodd du ønsker.

En siste gulrot….

Ja, det måtte jo komme en….
Ønsker du å selge lodd for oss?
På nettsiden kan du melde deg som loddselger. Du kan selvfølgelig gå på dørene i nabolaget, slik vi gjorde i «gode, gamle dager». Vi bruker bare litt mer moderne verktøy. Loddkjøpere registrerer seg på nettsiden (som fint kan brukes på alle smarttelefoner). Det finnes et obligatorisk felt der, hvor også selgers navn skal føres inn. Hvorfor? Ja det kommer vi tilbake til….
Loddkjøpet kan betales der og da, ved å bruke VIPPS. Et eget nummer for Vervekampanje og Lotteri finnes på nettsiden i tilknytning til innmelding og loddkjøp.

Hvorfor ditt navn ved loddsalg?

Du har kanskje gjettet det allerede?
Selvfølgelig skal du få en belønning for å selge lodd for oss i denne kampanjen. For hvert tiende lodd du selger, mottar du også 2 lodd (eller 5 om du er Støttemedlem). Og selvfølgelig får loddkjøperen får 2 ekstra ved kjøp av 10 lodd.
Hvis du selger via dine kontakter på Facebook eller ikke er fysisk tilstede sammen med loddkjøper, MÅ alle loddkjøpere skrive inn loddselgers navn i eget felt på nettsiden. Når du ser hva som står på nettsiden, ser du tydeligere gangen i det hele.

Og hva med deg som ikke er så moderne?

Ja, vi har tenkt på deg også.
På nettsiden har vi en egen oppskrift for deg. Du bruker bare en notatbok, og skriver inn ting manuelt, som vist på nettsiden. Du kan sende informasjonen til oss i posten, skrive det inn på en e-post eller ta bilde med telefonen og sende det på den måten. Se nettsiden.

Loddkjøpere som ikke bruker VIPPS?

Det går like fint å betale inn pr. bankkonto, denne vises på nettsiden. Vi har også PayPal konto.
Og dersom betaleren ikke bruker noen av disse kanalene for betaling, får vi ty til god gammeldags kontantbetaling. Loddselger kan da betale inn til oss via bankkonto eller VIPPS, det som er mottatt for loddsalget eller Støttemedlemsskap om dette også er aktuelt.

Da er vi til veis ende…..eller er vi?

Det måtte jo komme en god nyhet til…..
Straks du passerer 1000,- kroner i egne innbetalinger og/eller fra vervede og/eller loddkjøpere, havner 10 nye lodd i din loddpott. Straks du passerer 2000,- kroner på samme måte, kommer 20 nye lodd inn i loddpotten din. Ved 3000,- - 30 nye lodd. Ved 4000,- - 40 nye lodd osv.
Dersom du passerer 10.000,- i inntekter til Barnas Brobygger, dobles antall nye lodd fra 100 til 200.

Ennå mer forvirret?
Ikke tenk på å holde rede på antall Støttedlemmer du verver og/eller hvor mange lodd du selger. Dette gjør som sagt systemet vårt. Alt ovenfor er MYE informasjon, men det er viktig for oss at du får en anelse om hvilke vinnersjanser du kan ha i denne kampanjen.
Vi vil varsle deg når systemet melder fra at du f.eks. er nære å oppnå noe vesentlig for å øke vinnersjansen din med flere lodd. Og lure du på noe underveis, ta kontakt med oss.

Og hvorfor er det interessant å legge ned litt tid i dette – når det gjelder TO tur/retur billetter med SAS til Tyrkia?
Som nevnt, vi har allerede gått fra EN til TO billetter i første fase. Neste trinn på kronometeret er EN ukes opphold på hotell eller leilighet.
Og vi har en del spennende på «lager» allerede, samtidig som vi jobber for å få inn mer. Lotteriet skal lanseres trinnvis gjennom høst, vinter og vår, overalt hvor vi finner det hensiktsmessig.
Siste instans, blir forhåpentlig på 17. mai – vi håper vi kan feire den som normalt etter en lang tid med pandemi! På denne dagen vil vi sende ut en del loddselgere, som skal danne finalen av loddsalget og Vervekampanjen. I dagene etter 17. mai skal vi gjøre de siste føringer, sjekke at alt er kommet inn på konto – og SÅ foretas trekningen på en datamaskin. Og da håper vi at det er nettopp DEG som blir vinneren av hovedpremien.

Til alle dere som har støttet og støtter videre «Plant et tre», «Skolemateriell» og andre mindre kampanjer, som lovet har vi allerede lagt lodd i loddpotten deres, i forhold til donerte beløp.
Så lenge denne spesielle kampanjen pågår, vil ALL støtte fra DERE bidra til lodd.  

Da gjenstår det bare å takke for all den støtte vi mottar fra dere, enten det er i form av økonomisk bidrag eller brukte klær, sko, møbler og annet – og vi ønsker dere LYKKE TIL med muligheten til å vinne REISE FOR 2 TIL TYRKIA!