Sponsorer

Flyselskapet SAS flyr til flyplassen Gazipasa nær Alanya. Passasjerer som tar med klær og utstyr (fra alle destinasjoner forbundet med Gazipasa), får dette med som fri baggasje.
Dette må avklares i forkant med vår respresentant, Trinelise Jannang, på mail info@barnasbrobygger.com

 

Valhalla restaurant er innleveringssted i Mahmutlar for klær og utstyr som nordmenn og andre ønsker å donere til fattige familier. Om du har noe til våre familier eller speidere, kan du kontakte restauranten på +90 536 850 2290.
Her finner du restauranten: KART

 


M-Travel har i mange år bragt fotballag og andre idrettsutøvere til Tyrkia, for trening og turneringer.
Turoperatøren har også gruppereiser for alle som ønsker å reise på en Tematur, som for eksempel Yoga eller den helt spesielle Jenteturen som går av stabelen årlig. Er dere en gruppe som ønsker å reise sammen til Tyrkia for å gjøre noe sammen, ta kontakt med M-Travel.

 


Vår suverene sponsor av speidere og deres medelever, som står for storopprydninger av plast (og annet som ikke hører hjemme i naturen).

PLS-teknikk a/s ble etablert i 1989 og er et veletablert automasjonsfirma med erfarne fagfolk. Staben på 8 personer inkluderer automatikere og ingeniører innen automasjon, elektro og IT med mange års erfaring. PLS leverer alt innen automasjon.

 

Tyrkiatjenester er et norsk-tyrkisk selskap som gjennom en årreke har bistått nordmenn med behov for tannbehandling, og er i dag ledende når det gjelder behandlingsreiser Norge-Tyrkia.

 


 

Eidskog Frivilligsentral har strikket store mengder nydelige plagg til våre vanskeligstilte barn.
En suveren innsats det står stor respekt av!

 


Pro Admin AS er et norsk selskap som har datterselskap i Tyrkia. Selskapet jobber aktivt for å skape arbeidsplasser, samt bidrar økonomisk til at vanskeligstilte får nødvendig skolering.

 


Månedsavisen JOURNAL omfatter Alanyaområdet i Tyrkia.
Avisen er en netta vis på norsk.

 

 

Tolkservice støtter studentbidragene som Barnas Brobygger har etablert i Tyrkia. Selskapet og dets eiere bidrar både økonomisk og står for administreringen av kontakten mellom studenter og deres sponsorer.

 


Biltech Data formatterer og fikser opp alt datautstyr som faddere og andre donerer til våre fadderbarn og studenter. Firmaet donerer også selv brukt utstyr gjennom vår kanal.

 

Mert Home har gitt oss følgende avtale:
Når de renoverer ditt bad, bringer de alt du ikke lenger ønsker fra ditt gamle bad
til en av våre fattige familier, som garantert ikke har noe som ligner et bad i sitt enkle hjem.