Trine Gjersøe

Jeg ble kjent med BB gjennom Torhild Hermansen-Laage. Synes dette var et flott tiltak og tenkte at her har jeg noe å bidra med som heldigvis ikke alle har. Jeg har en sønn på 18 år som er multihandikappet og har i den forbindelse fått noen utfordringer som ikke alle har.

Jeg har vært så heldig å bli godt kjent med hjelpeapparatet i Norge (på godt og vondt). Tenkte at rullestoler det var kanskje noe de trengte her også - så det måtte jeg kunne klare å fikse.

Det var ikke veldig vanskelig det, nei. En telefon til en hyggelig mann i kommunen - så var 2 rullestoler og 2 rullatorer på plass.

Jeg kontaktet så hjelpemiddelsentralen i Østfold for å høre om mer tilpassede stoler. De var veldig positive og ville støtte dette prosjektet. Her i Norge er det jo mye som blir kasta og satt bort. Det er jo utrolig flott å kunne bidra med så lite å få så god respons. Helt utrolig flott.

Jeg samla inn klær og diverse for å ta med ned i mai. Fantastisk service hos SAS. Alt gikk smertefritt. Utrolig moro. Nå har jeg begynt å fylle opp igjen så jeg håper det blir en tur til nedover om ikke altfor lenge!

Jeg har vært utrolig heldig, som har fått oppleve vakre Tyrkia og Mahmutlar. Det er jo bare et fantastisk sted med utrolig flotte og rause mennesker. En tur dit er medisin for kropp og sjel - og når en da har mulighet til å bidra til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet er livet herlig!